Vem är DU?


Jag erbjuder mina tjänster till tre olika målgrupper: Små- till medelstora företag,

bok- och skivförlag samt reklambyråer och marknadsavdelningar.

FÖRETAG


Jag kan hjälpa era kunder

finna er röda tråd


För små till medelstora företag kan det ibland kännas omöjligt att fightas med de stora drakarna på marknaden. Men ni har så många andra fördelar som era kunder måste bli varse om. Det kan jag på ett ekonomiskt genomförbart sätt informera dem om. Jag kan förvalta en redan inarbetad profil eller skapa ett helt nytt varumärke. För större projekt har jag ett stort och genuint nätverk av copywriters, fotografer, illustratörer, webbyråer, inom repro och tryck, som jag byggt upp genom mina 20 år i branschen.


Jag kan hjälpa er med:

- Grafisk formgivning av t ex logotype och företagsprofil.

- Trycksaksproduktion av t ex annonser, skyltar och broschyrer.

- Strategier och kampanjplanering.


Då jag startade företag bestämde jag mig för att ta hjälp med ekonomin av ett proffs – för att kunna fokusera på det jag gör bäst. Jag förstår att många på samma sätt känner oro inför marknadsföring. Reklam ska vara roligt, smart, enkelt och effektivt,  inte ett nödvändigt ont. Låt mig sköta den biten, så kan ni fokusera på det ni gör bäst!


Priser exkl. moms

Strategisk och taktisk planering: 850:–/timma

Grafisk formgivning, skiss, AD: 850:–/timma

AD-assistens: 750:–/timma

Trycksaksproduktion, originalare: 650:–/timma

Större projekt: Offert

FÖRLAG


Låt mig mixa gammalt och nytt

och maximera er produkt


Bara för att man har en dator är man inte lämpad att sätta en bok... eller en annons... eller ens en skylt! Sättning är ett hantverk med anor från 1400-talet och Gutenberg. Genom den explosionsartade utvecklingen av datorer är detta hantverk dock på väg att falla i glömska.


Typografi är funktion – inte design! Till en dator följer idag hundratals typsnitt som, med sina designade former och sällan balanserade skärningar, tar uppmärksamheten från det som är viktigt – textens innehåll. Med väl vald typografi och gott språkbruk skapar man dock en roddbåt för läsaren att harmoniskt flyta genom texten i.


Omslaget däremot – det är design! Man ska på ett kittlande sätt få en aning om bokens innehåll. Det ska dra till sig blickar, skapa uppmärksamhet, intresse, ha-begär och köplust. Det handlar om nya teorier om marknadsföring och med omslaget som del i en marknadsföringsmix kan man öka försäljningen av produkten.


Priser exkl. moms

Bokproduktion: Offert

Marknadsföringspaket: Offert

MARKNADSAVDELNING/

REKLAMBYRÅ


Har ni tuffa produktionstoppar?

Låt mig bli er extra resurs


Jag erbjuder mina tjänster som art director, AD-assistent och originalare till reklambyråer, marknads- och informationsavdelningar på frilansbasis, i enskilda projekt eller på timbasis för avlastning vid produktionstoppar. Jag kan sitta hos er eller arbeta hemifrån, beroende på era önskemål och projektets art.


Priser exkl. moms

Grafisk formgivning, skiss, AD: 850:–/timma

AD-assistens: 750:–/timma

Trycksaksproduktion, originalare: 650:–/timma

Större projekt: Offert

SiteLock